
Malzemeler:
1 adet pasta sade tabanı
200 gr. krema
200 gr. sütlü çikolata
1 muz
6 çilek
1 kivi
1 tatlı kaşığı fındık
2 bardak süt
1 adet pasta sade tabanı
200 gr. krema
200 gr. sütlü çikolata
1 muz
6 çilek
1 kivi
1 tatlı kaşığı fındık
2 bardak süt
Yapılışı:
İlk olarak ganajımızı yapalım, bir tencereye su konur ve benmari usulü çikolatalar eritilir ve içerisine krema karıştırılır (Bir bardak süte bir kasık bu ganajdan konulur ve karıştırılır kekimizi ıslamak için) ganajımızı soğuması için dolaba koyalım. Bu arada meyvelerimizi dograyalım. Daha sonra pasta tabanımızın ilk katını servis tabagımıza alalım ve yarım bardak sütümüzle ıslatalım üzerine soğuyan ganajın yarısını yayalım meyvalarımız danda arasına koyalım ve ıkıncı pasta tabanımızıda üzerine koyalım ve kalan sütle ıslatalım ve kalan ganajı pastamızın üzerine yayalım istediginiz gibi süsleyebilir siniz. Afiyet olsun
İlk olarak ganajımızı yapalım, bir tencereye su konur ve benmari usulü çikolatalar eritilir ve içerisine krema karıştırılır (Bir bardak süte bir kasık bu ganajdan konulur ve karıştırılır kekimizi ıslamak için) ganajımızı soğuması için dolaba koyalım. Bu arada meyvelerimizi dograyalım. Daha sonra pasta tabanımızın ilk katını servis tabagımıza alalım ve yarım bardak sütümüzle ıslatalım üzerine soğuyan ganajın yarısını yayalım meyvalarımız danda arasına koyalım ve ıkıncı pasta tabanımızıda üzerine koyalım ve kalan sütle ıslatalım ve kalan ganajı pastamızın üzerine yayalım istediginiz gibi süsleyebilir siniz. Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder