
Malzemeler:
1 kg taze fasulye
2 adet büyük soğan
5_6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domates salçası
Yarım cay brdgı sıvıyag
tuz
Karabiber
2 adet büyük soğan
5_6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domates salçası
Yarım cay brdgı sıvıyag
tuz
Karabiber
Yapılışı:
Taze fasulyeleri yıkayıp, ayıklayıp yemeklik gibi kırıyoruz, daha sonra haşlıyoruz. Haşlanan fasulyeri iyice sıkıp suyunu süzüyoruz.
Bi tencerede küp küp dogradıgımız soğanı ve sarımsakları yagda kavuruyoruz, sonra içerisine salçamızıda ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam ediyoruz daha sonra tuz, karabiberi ve fasulyeride ekliyip beş dk. karıştırıyoruz ve servise hazır. Afiyet olsun
Taze fasulyeleri yıkayıp, ayıklayıp yemeklik gibi kırıyoruz, daha sonra haşlıyoruz. Haşlanan fasulyeri iyice sıkıp suyunu süzüyoruz.
Bi tencerede küp küp dogradıgımız soğanı ve sarımsakları yagda kavuruyoruz, sonra içerisine salçamızıda ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam ediyoruz daha sonra tuz, karabiberi ve fasulyeride ekliyip beş dk. karıştırıyoruz ve servise hazır. Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder